VÉLEMÉNY

2022.08.01

Nagyon szépen köszönünk mindent!

Az ételek mind nagyon finomak voltak! A vendégek is mindent dicsértek: a pogácsát, a levest és a főételt is.Nagyon szép volt a dekoráció is a szertartásnál és a vacsoránál egyaránt. Gyönyörű volt!Összességében minden nagyon szuper volt, sőt még jobb is, mint amire számítottunk!

Szeretettel:

 

Végh Ramóna

2022.08.14

Kedves Belvárdi Fogadó!

Örülünk, hogy Önöket választottuk! Mindennel nagyon elégedettek vagyunk. Az esküvőnk helyszíne, dekorációja gyönyörűen volt feldíszítve. A kiszolgálás kedves, gördülékeny és problémamentes volt. Köszönjük a személyzetnek a profi munkát, illetve Juli segítségét a szervezésben és lebonyolításban!

Maximálisan elégedetten távozunk! Mindent nagyon köszönünk!

Anita és Sanya

2022.08.06

Nagyon jól éreztük magunkat, minden percét élveztük. Az ételek, a kiszolgálás mind remek volt! Profi esküvőszervezés. Mind mind nagyon szuper volt. Köszönjük az egész személyzetnek a profi kiszolgálást!

 

Pfiszter János és Krémer Nikolett

2021.11.01.

Mivel már több alkalommal jártunk itt, meg kell írnom, hogy most sem csalódtunk. Az ételek kíválóak, az adagok nagyok! A személyzet igazán kedves. Itt Hölgyem-nek és Uram-nak szólítanak. Kevés ilyen hely van már. Nem beszélve arról, hogy az igazi “fehéringes” pincérekkel találkozhatunk. Gratulálunk önöknek!

Szeretettel:

 

Páva Mária

2021.05.22.

Szívből köszönjük az esküvőnk lebonyolítását. Minden tökéletes volt, a szervezés, a  díszítés és az étel. Külön köszönet a személyzetnek a figyelmes/kedves kiszolgálásért. Ezt a különleges napot még csodálatosabbá tették! Rendkívűl hálásak vagyunk a sok szép emlékért. Az ételek a már hétköznapokon megszokott kifogástalan minőségűek voltak, a vendégeink nevében is szeretnénk köszönetet nyílvánítani. A jövőben is vissza fogunk térni egy jó ebédre/vacsorára.

Judit&András

2021.06.12.

Nagyon jól döntöttünk, hogy nálatok töltöttük a Nagy napot! Fantasztikusan rugalmas, kedves és profi személyzettel voltunk felvértezve minden pillanatban. Köszönjük a sok türelmet a vendégsereghez. Isteni volt a vacsora, finomak voltak a frissítők. Még biztosan visszatérünk a következő nagy élet események alkalmából. Köszönünk mindent!

Reni&Tibi

2020.09.13.

Életünk legszebb estéjét tölthettük el itt a családunkkal, köszönünk mindent!

 

Cintia&Balázs

2020.09.26.

Nagyon nagyon szépen köszönjük a fantasztikus estét! Mindennem maximálisan meg voltunk elégedve. Nagyszerű volt a szervezés, kiszolgálás. Az ételek és a tálalás is kifogástalan volt.Köszönjük szépen a rugalmasságot is, és azt hogy bármyilen kérést és hirtelen ötletet azonnal teljesítettek. A vendégeknek mindig tele volt a pohara, és sosem kellett várni. Ezért külön hálásak vagyunk. Emlékezetesre sikerült az este, és ezt nagyrészben a Fogadó dogozóinak köszönhetjük. Ajánljuk sorstársainknak lakodalom helyszínnek.

Ramóna&Gábor

2020.09.06.

Tisztelt Tulajdonos és minden itt dolgozó kolléga!Nagyon szimpatikus volt minden. Igényes, hangulatos, tiszta. Az ételek ízletesek, finomak. Az adagok”emberesek”. A kiszolgákás gyors, pontos, udvarias.Első élményem önöknél, fantasztikusan jó volt itt. Az árak korrektek. Nagyon köszönünk mindent. További sok sikert.

Varga Gábor

2020.07.05

Nagyszerű környezet, udvarias és kedves kiszolgálás, FANTASZTIKUS ízek, szép, fejlődő környezet a portán belül. Köszönünk mindent, sok sikert a továbbiakhoz. Áldást a munkájukra.

 

Madarász házaspár

2020.08.30

Nagyon szépen köszönjük, hogy életünk egyik legszebb napján itt ünnepelhettünk! Egyszerűen tökéletes volt minden. Judit profin leszervezett mindent, ezzel megkönnyítette a dolgunkat. Az esküvői menü kifogástalan volt, a személyzet pedig Number 1, a dekorációról nem is beszélve. Szebb nem is lehetett volna. Örök emlék marad!  Köszönjük!

Bogi&Jani

2020.09.06.

Csodás életrszóló élmény volt a lakodalom, remek személyzettel, csodás környezettel! Rengeteg segítséget kaptunk, amiért hálásak vagyunk! Minden vendélgtől pozitív visszajelzést kaptunk, többen mondták, hogy vissza fognak térni. Biztosan visszatérünk mi is! Köszönjük!

Lívia&Gergő

2019.03.06

Köszönettel tartozunk ezért a remek 5 napért, amit ebben a csodálatos Fogadóban tölthettünk. Mindenki nagyon kedves volt velünk. Mindenkinek szeretettel ajánljuk .

Jandovics Krisztina

2019.03.03

Első alkalom volt önöknél, és mint első felavatók a vendégházukban istenien éreztük magunkat.Köszönjük a kedves és barátságos kiszolgálást, elvoltunk ragadtatva az itt töltött 2 éjszakával.

Szabóné Kovács Julianna

2019.01.15

Nagyon jól éreztük magunkat! Finomak voltak az ételek, nagyon udvarias volt a kiszolgálás! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hábel Sándor

2019.09.22

Köszönöm a kedves fogadtatást, a finom ételeket és az udvarias kiszolgálást! Minden szuper volt.

Beck László

2019.04.22

Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép, színvonalas a szállás. Finomak voltak az ételek. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet. Köszönjük szépen a kedves fogadtatást.

Udvardi Csilla

2019.04.19

Kiváló hely akár átutazás, akár pihenés céljából. Szofisztikált, modoros kiszolgálás,rend, tisztaság,finom reggeli és vacsora, jól felszerelt wellness részleg.

Szabó Alexandra

2019.06.19

IGEN, csupa nagybetűvel. mert itt igazán vendégnek éreztük magunkat.Úgy a figyelmesség,mint a kifogástalan kiszolgálás és a tisztaság szempontjából. A szakácsnak külön gratulálunk a kitűnő ételekhez. Minden nagyon finom és bőséges volt. Sok nagy szálloda megirigyelhetné. Köszönjük.

Róna Mariann és György

2019.06.08

06.08.-i esküvőnket tartottuk a Fogadóban. Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást. Katinak, Juditnak a szervezésbeli segítséget. Nekünk és a vendégeknek is felejthetetlen ünneppé varázsoltátok ezt a gyönyörű napot. Vendégeink dicsérték a szép, tiszta helyszínt és a remek felszolgálást. MINDENT köszönünk.

Bea és Krisztián

2019.05.25

2019.05.25.-én itt tartottuk az esküvőnket, mely egy felejthetetlen élmény volt sokak számára. Nagyon szépen köszönjük a kedves vendéglátást, a nagyon finom ételeket, italokat.

Zsófi&Krisztián

2019.08.28

Kedves Vendéglátók. Nagyon szépen köszönöm az itt töltött időt, a rugalmasságukat és a tündéri kiszolgálást. Érdemes ellátogatni önökhöz!

BÓR BERNADETT

2019.07.31

Köszönjük a vendéglátást, pazar volt minden.

DIABOLUS IN MUSICA

2019.07.27

Köszönöm a szíves vendéglátást, jól éreztem magam.

PÉLY BARNA

2019.05.05

Kedves Belvárdi Fogadó! Az 1989-ben Kaposváron végzett baráti társaság évfolyam találkozóján köszönjük a figyelmességüket, kedvességüket, a kifogástalan kiszolgálást és vendégfogadást., Visszatérünk. Külön köszönjük Árpád figyelmét.

TÉVAI GYÖRGY

2019.09.13

Esküvőnket tartottuk itt 2019.09.13.-án. Az alkalmazottak fáradozásait a vezetőség segítőkészségét és rugalmasságát nagyon köszönjük! Meg voltunk elégedve maximálisan mindennel, az ételek kiemelkedően finomak voltak. Gyönyörű a környezet, kedvesek a felszolgálók! Mindent nagyon köszönünk!

Judit&Joci

2019.08.31

Nagyon szépen köszönünk mindent! Esküvőnk utáni ünnepségünket tartottuk önöknél, maximálisan elégedettek vagyunk! Köszönjük a segítségüket az előkészületekben is. A díszítés kifogástalan volt.Az étel bőséges és finom! A személyzetre egy szavunk se lehet. Nagyon ajánljuk mindenkinek, mert itt mindenben a vendég a maximumot kapja, törődést, odafigyelést. Mindent és mindenkinek köszönjük!

Erika&Károly