Esküvői Trendek 2021

Kíváncsi vagy, hogy hogyan alakulnak az esküvői trendek 2021-ben? Mi lesz a közkedvelt az esküvői színekben, virágokban, stílusokban, divatban? Inspirálódj és igazítsd magadhoz a trendeket!

Irány a szabadba!

Az esküvőre készülő párok körében egyre elterjedtebb a szabadtéri esküvő! Vendégköszöntés, esketési ceremóniák, akár vacsora a szabad ég alatt! Ha már természet, akkor válaszd az egyik legnépszerűbb esküvői stílust, a greenery-t.

Eredeti jelentéseként a greenery a reményt, a megújulást és a frissességet szimbolizálja, amely tökéletes üzenet lehet az esküvő napján is.

Mini Esküvők

Ma már egyre többen választják a meghitt, kis esküvőt. Csak a család és a barátok előtt mondják ki az igent. Persze lemondani semmiről sem kell.  A menyasszony felveheti álomszép ruháját, a meghívótól kezdve a dekorációig minden lehet igényes és dizájnos. Az ifjú pár fókuszálhat egymásra és a hozzájuk közel állókra. Egy óriási élmény, amire mindig emlékezni fognak.

Esküvői trend 2021-színekben

2021 Esküvői trend színei a sárga és a szürke lesznek, de persze marad a zöld, a rozsda és a klasszikus halványrózsaszín. A szürke szín a melegséget sugározza, a sárga pedig pedig a kitartást és a reményt.

Esküvői trend 2021-Stílusban

2021 közkedvelt stílusa az örök rusztikus és a kreatív bohó lesz. Mindkettőben megjelenik a természet szeretete.

A rusztikus stílusnál a természetes anyagok, fa,csipke, zsákvászon és a zöld virágok dominálnak, míg a bohónál pedig az álomfogó, és a lelogó díszek. Ennél a stílusnál a virágokra a nagyobb díszek, virágcsokrok, a színeknél az erőteljesebb, sokszínűség a jellemző.

*Képek forrása: unsplash.com